Trener Jagodine želi bolje rezultate

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Jagodine želi bolje rezultate

JAGODINA, 8. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić ocenio je u četvrtak da će utakmica 17. kola Super lige Srbije protiv OFK Beograda biti prekretnica za njegov tim.

JAGODINA, 8. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić ocenio je u četvrtak da će utakmica 17. kola Super lige Srbije protiv OFK Beograda biti prekretnica >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za njegov tim."Biće jako teško, jer OFK Beograd igra napadački fudbal. To je ekipa koja dobro drži loptu, igra čvrsto i ima dobrog trenera", rekao je Krunić novinarima u Jagodini, gde će se taj meč i igrati.On je podsetio da je osmoplasirana Jagodina ove sezone više bodova osvojila na gostujućim terenima i kazao da će utakmica u petak biti prilika da se "ostvari povoljan rezultat i kod kuće".Trener Jagodine istakao je da protiv sedmoplasiranih "romantičara" zbog povreda neće igrati Duško Dukić i Dragan Stojkov, a neizvestan je nastup Miloša Stojanovića.Duel Jagodine i OFK Beograda igraće se u petak u 14.00, a ulaz na stadion je besplatan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.