Srbija – Španija 10. oktobra u Jagodini

Izvor: Politika, 22.Sep.2014, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija – Španija 10. oktobra u Jagodini

Revanš utakmica baraža za odlazak na prvenstvo Evrope u Češkoj 2015, biće odigrana 14. u Kadizu

odgovarajuću selekciju Španije u prvom meču baraža za odlazak na šampionat Evrope koji će biti održan sledeće godine u Češkoj, odluka je Fudbalskog saveza Srbije, nakon obilaska nekoliko stadiona. Naime, visoka delegacija FSS na čelu sa generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem obišla je stadione u Novom Sadu, Nišu i Jagodini. Dogovoreno je da naša omladinska reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koju od nedavno predvodi Ivan Tomić, inače bivši igrač i sportski direktor Partizana, utakmice kvalifikacija igra na stadionu ,,Karađorđe,, u Novom Sadu. Takođe je konstatovano da nažalost stadion ,,Čair,, u Nišu ne ispunjava sve Uefine zahteve, iako je u renoviranje tog sportskog zdanja uloženo puno para.

Na kraju, nakon obilaska odlučeno je da mlada reprezentacija dočeka Špance u Jagodini

Sa druge strane FS Španije je pismeno obavestio naš Savez da će se revanš igrati 14.oktobra u 18 časova u Kadizu. Po svemu sudeći izabranike selektora Radovana Ćurčića očekuje težak zadatak jer ispred sebe imaju dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope i po mnogima jednu od najjačih evropskih reprezentacija.

U ostalim utakmicama baraža sastaju se:Slovačka – Italija, Francuska – Švedska, Danska – Island,. Engleska -Hrvatska, Holandija – Portugalija, Ukrajina – Nemačka.

Žreb za finalni turnir biće održan 6.novembra u Pragu.

D. Todorović

objavljeno: 22.09.2014.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.