Palma: Da se kladimo da neće biti rekonstrukcije vlade

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Da se kladimo da neće biti rekonstrukcije vlade

Spreman sam da se kladim da neće biti ništa od rekonstrukcije vlade, izjavio je Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine.

"Možda postoji ideja o smanjenju broja ministarstava, ali sam siguran da do njene realizacije neće doći, jer članovi vladajuće koalicije ne mogu da se dogovore koji resori treba da se ukinu", rekao je on za Danas.

"Uostalom, ne znam ni koliko će se uštedeti ako vlada Srbije bude manja za dva ili pet ministara", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dodao je Marković koji je odgovorio i na pitanje koji ministri rade dobro.

"Ne bih da izdvajam pojedinačno, ali eto, reći ću da su među dobrima Milutin Mrkonjić, Verica Kalanović, Oliver Dulić, Ivica Dačić i Vuk Jeremić. One koji rade loše ne želim da posebno pominjem", rekao je on.

Marković je rekao da sam nema ambicije da bude ministar, mada je "više puta pomislio" da bi ponešto uradio bolje od nekog ministra, a za lidera socijalista je kazao da "on može da bude predsednik vlade Srbije, ali ne sada, već posle parlamentarnih izbora".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.