Izvor: Blic, 20.Jul.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor zbog utapanja dečaka u Jagodini

Sudija za prethodni postupak i predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević danas je odredio kućni pritvor uz nadzor Aidi H. (31) i Melihi H. (52), odgovornim licima Udruženja "Dečija radost" iz Bosne i Hercegovine. Milošu A. (30), odgovornom licu hotela "Alfa", određen je zatvorski pritvor do 30 dana. Aida i Meliha biće u jednoj kući u Jagodini dokle god se ne završi istražni postupak.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pritvor zbog utapanja dečaka u Jagodini

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2018, 00:02

Nakon smrti Riada H. (14) iz BiH u jagodinskom hotelu i hapšenja tri osobe, nastavlja se istražni postupak. Riad i tri devojčice krišom otišli u veliki bazen Sudija za prethodni postupak i predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević danas je odredio kućni pritvor...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.