Nova linija za voz sa motivima sa KiM

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova linija za voz sa motivima sa KiM

"Srbija Voz" a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će, od sutra, dizel-motorni voz, ukrašen motivima srpske kulturno-istorijske baštine sa Kosova i Metohije, saobraćati na relaciji Kraljevo-Jagodina-Kraljevo.

Građani ovog dela Srbije biće u prilici da se voze i vide tematski ukrašeni voz.

Polasci iz Kraljeva su u 4:20 časova i u 14:40 časova, a polasci iz Jagodine u 8:21časova i u 18:31časova.

O narednim relacijama na kojima će ovaj voz da saobraća, javnost će biti blagovremeno obaveštena, rečeno je u "Srbija vozu".
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Voz sa motivima sa KiM voziće na liniji Kraljevo-Jagodina

Izvor: Blic, 26.Mar.2017

"Srbija Voz" obaveštava korisnike svojih usluga da će, od sutra, dizel-motorni voz, ukrašen motivima srpske kulturno-istorijske baštine sa Kosova i Metohije, saobraćati na relaciji Kraljevo-Jagodina-Kraljevo...Građani ovog dela Srbije biće u prilici da se voze i vide tematski ukrašeni voz...Polasci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.