Nerešen rezultat je najrealniji ishod

Izvor: NaDlanu.com, 24.Mar.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerešen rezultat je najrealniji ishod

JAGODINA, 23. marta 2012. (Beta) – Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je u subotu posle remija 1:1 sa Radom u 20. kolu Super lige Srbije da je rezultat na kraju meča bio realan.

JAGODINA, 23. marta 2012. (Beta) – Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je u subotu posle remija 1:1 sa Radom u 20. kolu Super lige Srbije da je rezultat na kraju meča bio realan."Za mene je ovo realan ishod i nisam nezadovoljan posle svega ovim bodom. Očekivali smo tri boda, ali za mene je bitno što nismo izgubili kod kuće. Naročito posle poraza od Partizana sa 4:0. Idemo dalje i okrećemo se sledećim utakmicama", rekao je Krunić posle meča u Jagodini.Krunić je istakao da su njegovi igrači odigrali koliko su mogli."Moji igrači su odigrali onoliko koliko su mogli, iako je bila teška utakmica. Rad je čvrsta, tvrda i dobro organizovana ekipa. U prvom poluvremenu su bili agresivniji, čvršći i brži od nas", kazao je trener Jagodine.On je ocenio da je igračima Jagodine nedostajala agresivnost na sredini terena."Nema pravdanja, neki igrači nisu mogli da igraju. Nedostajala nam je agresivnost na sredini terena više trke i izlaska iz druge linije. Posle ovako teške utakmice moglo je da bude svašta, mogli su oni da pobede, a i mi da je (Ognjen) Mudrinski bolje reagovao", rekao je Krunić.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: "Nisam zadovoljan remijem"

Izvor: B92, 24.Mar.2012

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da ne može u potpunosti da bude zadovoljan remijem sa 1:1 na gostovanju Jagodini u 20. kolu Jelen Superlige..."Mislim da je ovaj rezultat najrealniji ako se pogleda sve što se događalo na terenu. Dobro smo igrali dok smo imali svežine, bili smo dosta opasni i postigli...

Nastavak na B92...

Nerešen rezultat je najrealniji ishod

Izvor: Beta, 24.Mar.2012

JAGODINA, 23. marta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je u subotu posle remija 1:1 sa Radom u 20. kolu Super lige Srbije da je rezultat na kraju meča bio realan..."Za mene je ovo re.

Nastavak na Beta...

Krunić: Nerešen rezultat protiv Rada je najrealniji ishod

Izvor: Blic, 24.Mar.2012

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je posle remija 1:1 sa Radom u 20. kolu Super lige Srbije da je rezultat na kraju meča bio realan..."Za mene je ovo realan ishod i nisam nezadovoljan posle svega ovim bodom. Očekivali smo tri boda, ali za mene je bitno što nismo izgubili kod kuće. Naročito...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.