Nema da nema: Kod Palme će biti snega za Božić

Izvor: Mondo, 04.Jan.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema da nema: Kod Palme će biti snega za Božić

U Izletištu "Potok", Turističko sportskog centra u Jagodini, danas je montiran sistem za veštačko osnežavanje i za Božić u ovom delu grada biće snega za sankanje i skijanje.

Sistem je mobilni, dometa 50 metara, "Snow max" tehologije i uvezen je iz Poljske, a montažu su obavili stručnjaci fabrike "Feman" iz Jagodine.

"Sistem smo nabavili, zahvaljujući angažovanju Skupštine grada i predsednika Skupštine Dragana Markovića - Palme i otvaramo školu skijanja", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza Zoran Gligorijević. koji kaže i da je skijaška staza duga 100 metara.

Svi Palmini hitovi (VIDEO)

Kaže i da razmišljaju da naredne godine pronađu neku još bolju lokaciju za skijanje.

Gligorijević napominje da su trenutno problem visoke temperature za ovaj deo godine, jer sistem može da pravi veštački sneg samo na minus jedan ili dva stepena, zbog čega će se, kaže, mašine uključivati noću.

HIT: Palma peče prase za Božić
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U Jagodini će biti snega za Božić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2018

U Izletištu "Potok", Turističko sportskog centra u Jagodini, danas je montiran sistem za veštačko osnežavanje i za Božić u ovom delu grada biće snega za sankanje i skijanje, izjavio je Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza Zoran Gligorijević...Sistem je mobilni, dometa 50 metara,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.