Naslovne strane za četvrtak, 22. april 2021. godine

Izvor: Beta, 22.Apr.2021, 08:43

Naslovne strane za četvrtak, 22. april 2021. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. april 2021. godine, pišu o vakcinama protiv kovida-19, o optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, o optužbama za podvodjenje maloletnica protiv predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, o hapšenju vodje Kavačkog klana Slobodana Kašćelana i drugim temama.ALO - "Mika Aleksić optužen za devet krivičnih dela", o optužnici protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje.BLIC - List piše da Miroslavu Aleksiću preti 15 godina zatvora u tekstu "Aleksić optužen za četiri silovanja". O hapšenju vodje "Kavčana" Slobodana Kašćelana u tekstu "Pao i šef Velje nevolje, Kavački klan skoro uništen".VEČERNJE NOVOSTI - O optužnici protiv Miroslava Aleksića "Aleksić silovao dve učenice". Pišu i da "Srpska sprema tim za dijalog o sudbini BiH".DANAS - Viši javni tužilac u Jagodini Radoslav Vučković za taj list izjavljuje "Nemam osnova da se izuzmem iz slučaja Palma". O epidemiji kovida-19 "Na jesen treći krug vakcinacije".INFORMER - "Marinika mora da preda dokaze o zlostavljanju", o navodima funkcionerke SSP Marinike Tepić da je predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma podvodio maloletnice.POLITIKA - Tužilaštvo ispituje navode o pedofiliji u Jagodini "Vučković: Važno je saslušati svedoka i sve pomenute osobe". "Vučić sa Kurtijem u Briselu ...
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Poverenica o aferi u Jagodini: Prilika da se pokaže neselektivna pravda

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2021

Otvaranje predmeta u tužilaštvu povodom optužbi protiv Dragana Markovića Palme za navodno podvođenje maloletnica je prilika da se na delu pokaže vladavina prava i neselektivna pravda, izjavila je poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.