Marković: Uz žirafu stiže i - foka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Uz žirafu stiže i - foka

JAGODINA - Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da će ZOO vrt u tom gradu dobiti žirafu iduće godine i da "uz žirafu stiže i foka".

"U martu počinjemo izgradnju objekta za žirafu u ZOO vrtu", rekao je Marković, navodeći da ga "već pet dana niko nije pitao za žirafu".

On je rekao da je priča o njoj "sasvim slučajno otišla u javnost, a i onaj ko je lansirao nije očekivao da će biti toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u opticaju".

Na koktelu za novinare, povodom Novogodišnjih praznika i zlatne plakete koju su Jagodini za socijalnu politiku dodelili Centar za mala i srednja preduzeća, Agrobanka i Klub privrednih novinara, Marković je objasnio da je više od 19 miliona dinara iz državnog budžeta izdvojeno za razvoj turizma u Jagodini u čijoj ponudi je i ZOO.

On je rekao da je najviše uloženo u dečji standard, pa je jedan novi dečji vrtić nedavno otvoren, a dva će biti otvorena do kraja godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.