Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 16:43

Marković: Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider JS Dragan Marković Palma odbacio je danas tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o navodnim snimcima i fotografijama maloletnica u mobilnom telefonu jednog od njegovih najbližih saradnika.
"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama", naveo je Marković u pisanoj izjavi. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Marković poručuje da će tražiti psihijatrijsko veštačenje Marinike Tepić zbog optužbi koje je iznela na njegov račun i ponovio da ni u Jagodini niti u bilo kom mestu gde je putovao i "vodio delegacije" nije bilo sumnjivih žurki, osim, kako kaže, zvaničnih večera kojima su prisustvovali i predstavnici medija.
Na navode Tepićeve da je jedan svedok podneo krivičnu prijavu protiv Markovića, odgovara da ga je tužio "kriminalac, kradljivac automobila i lažov", a ne svedok.
"On nije svedok ničega, jer ničega nije bilo. Može samo da svedoči o svojim krađama, kako je i gde i kome krao automobile i ko zna šta još", naveo je Marković.
Jakovljevićeva: Zlopupotrebljene pretnje koje su meni upućene
Povodom navoda Marinike Tepić reagovala je i direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević.
Jakovljevićeva tvrdi da je Tepićeva danas zloupotrebila pretnje predstavnica jedne opozicione grupe građana njoj (Jakovljevićevoj) da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike njene maloletne ćerke.
U pisanoj izjavi Jakovljevićeva je navela da je slučaj prijavila policiji, koja je obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, i da je ta žena pritvorena i da joj je oduzet telefon o kojem Tepićeva govori.
„Tepić je danas zloupotrebila moju maloletnu ćerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost moje privatne situaciju odraziti na moje dete", navela je Jakovljević.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Marković: Gnusne laži Tepić o meni i mojim saradnicima

Izvor: B92, 12.Maj.2021

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider JS Dragan Marković Palma odbacio je danas tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić...On je odbacio optužbe o navodnim snimcima i fotografijama maloletnica u mobilnom telefonu jednog od njegovih najbližih saradnika i istakao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.