Marković: Biću ministar ako SPS, PUPS, JS osvoji 30 odsto!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Biću ministar ako SPS, PUPS, JS osvoji 30 odsto!

Lider JS se nada da će njegova stranka imati više glasova kada se sabere "95 odsto glasova iz Jagodine i onih drugi koje će dobiti po Srbiji"

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) članice Koalicije SPS, PUPS,JS, Dragan Marković Palma, izjavio je večeras da će biti ministar u budućoj Vladi ako ova koalicija osvoji najmanje 30 odsto glasova i "prođe naš program".

"Nudili su mi dva tri puta da budem ministar, ja hoću da budem ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ako naša koalicija osvoji najmanje 30 odsto glasova u parlamentu i prođe naš program", rekao je Marković večeras na predizbornom mitingu u Mesnoj zajednici Dragocvet kod Jagodine.

Marković se nada da će JS imati više glastova, i objašnjava da kada se sabere 95 odsto glasova iz Jagodine i onih drugi koje će dobiti po Srbiji.

"Nećemo da nam kao sada neki stranci budu savetnici, hoćemo naše ljude sa iskustvom u privredi, prosveti, poljoprivredi, nećemo ministra poljoprivrede koji je živu kravu video samo u predizbornoj kampanji a njivu kada je išao u krivolov", rekao je Marković.

Govoreći o, kako je rekao, onima, koji govore sada u kampanji da će nesto napraviti, da ćemo živeti mnogo bolje", Marković je rekao da su to priče koje smo slušali godinama, i nisu ih realizovali. Marković je istakao da program SPS, PUPS,JS nije medijska svađa, među najvećim partijama, koje će na kom mestu biti posle izbora, "mi pričamo šta smo uradili i šta ćemo uraditi".

"Dosta je više tih političkih svađa po kampanjama, prvo reci šta si uradio dok si bio na vlasti, šta ćeš uraditi ako pobediš, a na trećem mestu neka bude kritika drugih", poručio je Marković kolegama političarima.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.