Majka umrle devojčice zadržana u policiji

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka umrle devojčice zadržana u policiji

JAGODINA, 1. februara 2012. (Beta) - Predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević izjavio je u sredu da se još ne zna tačan uzrok smrti šestogodišnje devojčice u Svilajncu, ali da je doktor tokom obdukcije konstatovao da je dete bilo neuhranjeno.

JAGODINA, 1. februara 2012. (Beta) - Predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević izjavio je u sredu da se još ne zna tačan uzrok smrti šestogodišnje devojčice u Svilajncu, ali da je doktor tokom obdukcije konstatovao da je dete bilo neuhranjeno.Janićijević je agenciji Beta rekao da se očekuju rezultati obdukcije i nalaz iz Beograda."Patolog Kliničko-bolničkog centra Ljubiša Božić poslao je u Beograd uzorke na ispitivanje i po stizanju rezultata znaćemo precizno uzrok smrti. Prilikom obdukcije doktor je primetio da je dete bilo neuhranjeno i mršavo i to uneo kao svoja zapažanja u zapisnik", naveo je predsednik suda.Nešto ranije, jagodinska policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati T.B. (35) iz Svilajnca, majci umrle devojčice, zbog sumnje da je odgovorna za napuštanje nemoćne osobe.Osnovano se sumnja da je propuštanje dužnog staranja nad detetom uslovilo smrt njene kćerke, navela je policija koja je devojčicu zatekla mrtvu u porodičnoj kući.Kako su agenciji Beta kazali izvori iz policije, devojčica je bila zanemarena i neuhranjena, a na telu je imala ogrebotine i podlive.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.