Kod Palme na koktelu 1.000 ljudi

Izvor: Glas javnosti, 28.Dec.2010, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Palme na koktelu 1.000 ljudi

BEOGRAD - Više od 1000 privrednika, studenata, poljoprivrednika, penzionera, sportista, mladih bračnih parova, predstavnika sindikata, crkve, vojske, policije i pravosuđa prisustvovalo je novogodišnjem koktelu koji je organizovao gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

- Ova godina je za Jagodinu bila veoma uspešna, pomoravska prestonica završava ovu godinu sa realizacijom budžeta od 132,18 odsto - rekao je gradonačelnik Marković pozdravljajući prisutne zvanice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />On je naglasio da će lokalna samouprava i u 2011. godini voditi računa o svim kategorijama stanovništva kao i do sada i dodao da su u budžetu planirana sredstva za finansijsku pomoć bračnim parovima u cilju povećanja nataliteta, gde se prema važećoj odluci bračnom paru gde je supružnik stariji, a supruga mlađa od 38 godina daje pomoć u iznosu od 3000 evra.

Marković je dodao da će nezaposlene trudnice i porodilje i u 2011. godini dobijati pomoć u iznosu od 10.000 mesečno.

U zabavnom delu programa nastupio je Miki Jevremović, a kao specijalan gost prijemu je prisustvovao i Srđan đoković, otac najboljeg srpskog tenisera.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.