Jagodina: Ugašen požar na deponiji

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Ugašen požar na deponiji

Požar na staroj gradskoj deponiji u Jagodini je posle tri dana napokon ugašen. Dvanest vatrogasaca i pomoćni radnici iz lokalne samouprave gasili su vatrenu stihiju i oko 18 časova požar je ugašen - kaže za S media portal komandant Vatrogasno spasilačkog bataljona Boban Stefanović.

Posle tri dana od kako je izbio, požar na jagodinskoj deponiji je najzad ugašen.

Komadant Vatrogasno spasilačkog bataljona Boban Stefanović kaže za S media portal >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je požar ugašen negde oko 18 časova.

- Požar na deponiji je ugašen uz izuzetno angažovanje i saradnju pripadnika vatrogasno- spasilačke jedinice sektora za vanredne sitacije i lokalne uprave na čelu sa gradonačelnikom Draganom Markovićem koji su obezbedili svu potrebnu mehanizaciju da bi se požar likvidirao što je moguće pre.Učestvovalo je četiri buldožera, dva bagera, šest kamiona za dovoz zemlje, pored četiri vatrogasna kamionqa i dvanest vatrogasaca.

Jagodina: Deponija još gori!

Jagodina: Požar ne ugrožava građane

Jagodina: Požar na deponiji

Stefanović dodaje da ovaj požar nije izazvao nikakvu štetu po okolinu.

- Požar se nije proširio van deponije tako da baš nikqakve štete nije bilo, osim dima koji se osećao u okolini same deponije, kaže Boban Stefanović za S media portal.



Uzrok požara je i dalje nepoznat, a na deponiju su, prema rečima Stefanovića, juče bili inspektoru Policijske uprave Jagodine.


(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.