Jagodina: Sin osumnjičen za ubistvo

Izvor: B92, 09.Jan.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Sin osumnjičen za ubistvo

Beograd -- Za ubistvo Marjane Todorović (60) iz Jagodine, kojoj je na Božić odrubljena glava, policija je osumnjičila njenog mlađeg sina Savu Todorovića (31).

,,Protiv Todorovića danas je podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo", saopšteno je iz Policijske uprave u Jagodini.

,,Todorović se tereti da je 7. januara, u porodičnoj kući u Jagodini, sa više uboda oštrim i više udaraca tupim predmetom, lišio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << života majku Mirjanu", piše u saopštenju.

,,Osumnjičeni je zbog povreda, koje je nakon izvršenja krivičnog dela, sam sebi naneo, smešten u Kliničko bolnički centar u Kragujevcu", navodi se u saopštenju.

Nekoliko sati posle ubistva, istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović, koji je bio prisutan i na uviđaju, izjavio je Tanjugu da je glava ubijene bila ,,odsečena, odrubljena i da se nalazila na stolu", a da je Savo, iako je bio teško povređen, obavestio policiju o strašnom zločinu, ,,koji na ovakav način nikada nije počinjen u Jagodini".

,,Blic" je jutros objavio da je Sava Todorović još pod sedativima i da ne može da odgovara na pitanja inspektora. Prema pisanju tog lista, Sava je, u trenutku kada je pozvao policiju i otvorio joj vrata, prema nezvaničnim informacijama, bio pod uticajem sintetičke droge, pa se sumnja da su narkotici samo pojačali psihičke probleme koje je on imao i prouzrokovali porodičnu tragediju na jedan od najvećih hrišćanskih praznika - Božić.

Za sada nema saznanja da li je zverskom ubistvu prethodila svađa ukućana. Iako je u vreme zločina u kući bio i drugi Mirjanin sin Žarko, to njegovo prisustvo nije od neke pomoći u istrazi, jer je spavao u sobi na spratu, pa nije čuo nikakvu galamu, viku, rvanje, neke zvuke koji bi ukazivali na borbu, dodaje ,,Blic".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.