Jagodina: Pristižu Anđeli pakla, najezda popodne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Pristižu "Anđeli pakla", najezda popodne

Motoristi "Anđeli pakla" (Hells Angels) i dalje pristižu u Jagodinu, gde ove sedmice imaju godišnji sastanak, a prava najezda se očekuje u popodnevnim satima i sutra, izjavio je Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza (JASA) Zoran Gligorijević.   

Gligorijević navodi da je iz Srbije i Nemačke dosad došlo oko 50 bajkera. Brojni policajci, na punktu na samom ulazu u Akva park, gde će se, uz Sportsku dvoranu JASA odvijati centralni događaj, se dosađuju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jer ne stižu bajkeri.

Jedan deo policajaca, podiže novi punkt, na parkiralištu JASE, koji će, prema rečima Gligorijevića, zameniti onaj ispred ulaza.   Na parkiralištu, uz policijska, su i vozila sa oznakama žandarmerije.    Na punktu je rigorozna kontrola. Lična dokumenta se snimaju specijalnim foto aparatima, vrši se pregled stvari koje se unose ali i svakog pojedinca lično koji ulazi u Akva park. 

Prostor za bajkere je ograđen sa 1.800 metara ograde visoke dva metra i u njega mogu ući samo motoristi.  Noć za motoriste koji su stigli juče "protekla je odlično, veoma su zadovoljni", izjavio je Tanjugu, predstavnik Srpskog ogranka zadužen za medije Vladimir Petković.

On je dodao, da se veći broj motorista očekuje danas i sutra, "a vrlo malo će ih doći u četvrtak". 

Organizatori očekuju dolazak 2.000 motorista, koliko se prijavilo, sa 1.200 motora,    Dolazak su potvrdili bajkeri, mnogi sa porodicama, iz Evrope, Amerike, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Afrike. Udarni dani su 31.maj i 1. jun, a odlazak je planiran 3. juna. 

Program u Akva parku, uz kupanje, sunčanje i muziku, održavaće se i danju i noću u Sportskoj hali. Taj prostor je samo za članove, a ulaz građanima nije dozvoljen. Obezbeđenje će biti angažovano 24 sata.

U muzičkom programu, osim domaćih i stranih muzičkih grupa, učestvovaće i KUD "Kablovi" iz Jagodine i ansambl Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini.  O ishrani bajkera brine Preduzeće "Alfa" iz Jagodine, a o higijeni, radnici JASE, JKP "Standard" i "Porr Weber". 

Domaćini očekuju, da od ovog skupa zarade, kako procenjuju, više od dva miliona evra.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jagodinu stiglo 900 "Anđela pakla" FOTO

Izvor: B92, 30.Maj.2018

Jagodina -- U Jagodinu, na godišnji sastanak koji se održava ove sedmice, do večeras je stiglo oko 900 motorista "Anđela pakla" (Hells Angels), od 2.000, koliko se očekuje...To je potvrdio Tanjugu član Ogranka za Srbiju zadužen za medije Vladimir Petković...On je naveo da sve teče po planu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.