JA: Sava T. negirao ubistvo majke

Izvor: B92, 12.Jan.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA: Sava T. negirao ubistvo majke

Jagodina -- Osumnjičeni za ubistvo svoje majke 7. januara u Jagodini, Sava T. negirao je izvršenje tog krivičnog dela u izjavi istražnom sudiji.

Predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević je rekao Beti da je istražni sudija Zoran Petrović doneo rešenje o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog za ubistvo Mirjane T. (60).

Petrović je danas saslušao Savu T. koji se oporavlja od operacije u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu nakon povreda koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je naneo sebi, kako je policija saopštila, nakon što je ubio majku.

"Osumnjičeni je rekao da nije znao da mu je majka ubijena i da je to tek saznao od istražnog sudije. Izjavio je i da ne zna ko je njega povredio. Takođe, rekao je da čuje razne glasove i da ga progoni đavo", kazao je Janićijević.

On je dodao da su načelnici Ugrentne medicine i neuropsihijatrije u Kragujevcu ocenili da je Sava T. fižički sposoban da daje izjave, ali nisu dali ocenu njegovog psihofižickog stanja.

Savi T. je određen pritovor, a u petak će biti prebačen u Centralni zatvor u Beogradu, gde će utvrditi njegovo psihičko i fizičko stanje.

Sava T. se tereti da je 7. januara, u porodičnoj kući u Jagodini, sa više uboda oštrim i udaraca tupim predmetom ubio majku Mirjanu T.

Policija, koju je pozvao Sava, je telo Mirjane T. našla u dnevnoj sobi u fotelji, dok je njena glava bila na stolu.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.