Hiljade pohrlile na brčkanje u Jagodinu  (FOTO)

Izvor: Mondo, 02.Jul.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljade pohrlile na brčkanje u Jagodinu (FOTO)

Na vrelom asfaltu gradova u Pomoravlju, danas je najčešće pitanje građana kako se rashladiti i prebroditi današnji dan zbog visoke temperature.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Gradske ulice su gotovo bez ljudi, a zvuk klima uređaja u automobilima je jači od zvuka motora. Spas je tamo gde ima vode, pa makar to bile i gradske fontane, pogotvo ako su dublje, pa se može i leći u njih.

Beograd: KOLAPS na ulicama zbog vrućine! (FOTO)

Jagodinci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ne samo oni, već i brojni građani drugih opština i gradova Srbije, spas od vrućine našli su na bazenima Akva parka. Iako je radni dan, danas ih je oko 3.000, procenio je za Tanjug sporstki direktor Jagodinskog sportsog saveza u čijem je sastav Akva park Zoran Gligorijević.

Registarske oznake automobila na parkingu oko Akva parka, koji je besplatan, govore da su stigli iz Kragujevca, Beograda, Velike Plane, Despotovca, Leskovca, Smedereva, Čačka, Kruševca, Paraćina, Novog Sada, Niša, Zaječara...

Osim u bazenima, rashlađuju se u "Potoku" kraj vodopada i pod suncobranima restorana na bazenima.

Puno je ljudi i na gradskim bazenima u Ćupriji i Svilajncu, rečeno je Tanjugu u turističkim organizacijama tih opština.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.