Golova nema, a svi zadovoljni

Izvor: Mondo, 10.Okt.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golova nema, a svi zadovoljni

Selektorima se, izgleda, dopalo ovih 0:0 u Jagodini. Ko će biti zadovoljan u Kadizu?

Foto: FOTO TANJUG/ DUSAN ANICIC

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je današnja utakmica protiv Španije u baražu za Evropsko prvenstvo bila dobra i da misli da tim može da napravi iznenađenje u gostima.

"Mislim da smo videli danas dobru utakmicu. Imali smo za protivnika veliku ekipu, koja zaslužuje svako poštovanje i mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se jagodinska publika danas uverila u to. Bilo je jako teško neutralisati individualni i timski kvalitet koji ta ekipa poseduje, ali uspeli smo u tome", rekao je Ćhurčić.

Meč u Jagodini završen je 0:0.

"Mislim da smo u poslednjih 20 minuta najbolje izgledali i da smo tada možda i mogli da dođemo do neke prednosti, ali smo apsolutno zadovoljni i ovim rezultatom protiv ekipe koja pet godina nije izgubila utakmicu", rekao je Ćurčić.

Revanš se igra 14. oktobra u Španiji.

"Pokušaćemo za ovo kratko vreme da se oporavimo i da napravimo veliko iznenađenje. Sigurno da će u Španiji biti mnogo teže nego večeras. Moramo ponovo da imamo ovakvu organizaciju igre u odbrani, moramo delovati ovako kako smo delovali danas i pokušati da budemo i mnogo bolji nego što smo bili večeras", rekao je Ćurčić.

Novinare je zanimalo da li selektor očekuje nekog od devetorice igrača koji imaju pravo nastupa za ovu selekciju a kojih večeras nije bilo.

"Ne verujem da će biti spuštanja igrača iz A selekcije. Tačno je da smo mi večeras igrali bez devet igrača, ali nećemo se vraćati na to. Oni igrači koji su kod nas ovog trenutka, za nas su najbolji i bilo bi krajnje neukusno sa moje strane da žalim za drugima", rekao je trener.

"Ponosan sam na igrače koji su večeras igrali i na to kako su predstavili reprezentaciju Srbije", dodao je Ćurčić.

Selektor Španije Albert Selades bio je zadovoljan mečom.

"Ovo je bila teška utakmica, ali je na kraju sve ispalo dobro. Vraćamo se u Španiju da se spremamo za narednu utakmicu. Srbija ima dobru ekipu, igrala je vrlo jasno i dobro odradila svoj posao", rekao je Albert Selades.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.