Glas za Srbiju a ne za partiju

Izvor: B92, 25.Apr.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glas za Srbiju a ne za partiju

Jagodina -- Kandidat sa liste Preokret Dragan Milovanović rekao je da je cilj te koalicije da poslanici u parlamentu glasaju u interesu Srbije, a ne samo svoje partije.

"Želimo da sindikat ima predstavnika u parlamentu zato što sama sindikalna borba može da da kvalitetne rezultate za poboljšanje života u zemlji i podizanja standarda u Srbiji", rekao je Milovanović u Jagodini.

On je kazao da u Srbiji ima oko milion nezaposlenih i skoro 1,7 miliona penzionera. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Naš je cilj da se podstakne zapošljavanje, da se stvore kvalitetniji uslovi za privrednu delatnost", rekao je Milovanović.

On je naglasio da mora da se podigne nivo kvaliteta rasprave u parlamentu.

"Sada su poslanici vlasnici mandata i mi ćemo se sigurno zalagati da poslanici razmišljaju svojom glavom, da glasaju po savesti i za ono što je opšteg interesa za državu", kazao je Milovanović.

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije Zoran Ostojić rekao je na tribini da se Preokret razlikuje od promena, za koje se neke opozicione stranke zalažu.

On je dodao da se ništa neće promeniti ako Srbija ostane partijska država a javna preduzeća partijski plen.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.