Fudbaleri Šumadije 1903 spremni za start nove sezone

Izvor: KGsport.info, 14.Avg.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Šumadije 1903 spremni za start nove sezone

Pobeda u „generalki“: Fudbaleri Šumadije 1903

U generalnoj probi pred početak nove sezone u Srpskoj ligi „Zapad“, fudbaleri Šumadije 1903 juče su u Jagodini savladali ekipu Tabana 1970, člana Srpske lige „Istok“ sa minimalnih 1:0 (1:0). Bio je to treći trijumf srpskoligaša sa Bubnja u ovom pripremnom periodu i odlična uvertira pred prvu takmičarsku utakmicu sa FAP-om u Priboju.
Junak susreta sa ekipom Tabana 1970 bio je mladi golman Šumadije 1903 >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Pešić, koji je sjajnim intervencijama u drugom poluvremenu sačuvao gol svoje ekipe.
Gol odluke postignut je u 30. minutu. Đorđević je izveo slobodan udarac, Živadinović spustio loptu glavom do Arsenijevića, koji je udarcem sa ivice peterca pogodio mrežu domaćina.
U nastavku susreta ekipa Tabana 1970 pokušavala je da dođe do izjednačenja, ali je pomenuti Pešić bio nesavladiv.
TABANE 1970 – ŠUMADIJA 1903  0:1 (0:1)
Jagodina
Gledalaca: 200
Sudija: Uroš Milanović (Jagodina)
Strelac: Arsenijević u 30. minutu
TABANE 1970: Stojanović, Džolić, Pejčić, L. Stojanović, Panić, Radosavljević, Timić, Milisavljević, Tacković, Janjušević, Uniković. Igrali su još i: Stamenković, Paunović, Mirkalo, Najdanović, Obradović, Sekulić, Ristić, Milčić, Marković, Ilkić.
ŠUMADIJA 1903: Pešić, Božović, Janković, V. Božović, Milosavljević, Aleksić, Nedović, Đorđević, Arsenijević, Đukić, Živadinović. Igrali su još i: Jolović i Đukić.
Susretom sa ekipom Tabana 1970 kragujevački srpskoligaš okončao je pripremnu fazu, u kojoj je odigrao šest kontrolnih susreta i zabeležio tri pobede, jedan remi i dva poraza. Pored ekipe Tabana, savladani su još i zonaši Napredak iz Markovca sa 4:1 i Slavija sa 3:0, porazi su pretrpljeni u susretima sa Metalcem (0:3) i Radničkim iz Svilajnca (1:2), dok je meč sa Slogom iz Kraljeva okončan nerešenim rezultatom – 2:2.
Ekipu trenera Miroslava Stakića na startu nove sezone u Srpskoj ligi „Zapad“ očekuje neugodno gostovanje u Priboju ekipi FAP-a. Na prethodna dva gostovanja u Priboju Šumadinci nisu uspevali da dođu do trijumfa. U sezoni 2015/2016 FAP je slavio rezultatom 2:1, dok je prošlosezonski duel završen bez golova – 0:0.
Premijeru pred svojim navijačima na Bubnju, Šumadinci će imati u drugom kolu protiv novog srpskoligaša Prova iz Vladimiraca. Do kraja jesenjeg dela prvenstva Šumadija 1903 ugostiće još i Mokru Goru, Budućnost Krušik, užičko Jedinstvo, Tutin, Polet iz Ljubića, Karađorđe iz Topole i Jedinstvo iz Uba, dok će pored FAP-a gostovati još i Mladom radniku, Proleteru iz Vranova, Slogi iz Požege, Loznici, Zlatiboru, Železničaru iz Lajkovca, aranđelovačkoj Šumadiji i Smederevu.
Foto: M. Jovičić

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.