Pobednici Ja imam talenat:  Podelićemo nagradu!

Izvor: S media, 28.Jun.2011, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednici "Ja imam talenat": Podelićemo nagradu!

Milica i Nenad, pobednici drugog serijala "Ja imam talenat" su presrećni ali još uvek nisu u potpunosti svesni šta ih je snašlo. Novac od pobede će podeliti s rođacima i dati u humanitarne svrhe.

Teško da bilo ko od nas može zamisliti život bez zvukova, pesme, da ne čuje glas majke ili svojih prijatelja, ali upravo tako žive gluvonemi hip-hop plesači iz Paraćina Milica Đokić (21) i Nenad Mahmutović >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (22) koji su osvojili srca publike i odneli pobedu u drugom serijalu šou-programa “Ja imam talenat

Kada su u studiju na Košutnjaku pročitali njihova imena počeli su da skaču od sreće, a Milica je nekako uspela da zadrži suze.

Ja imam talenat: Pobedili Milica i Nenad!

Kineska bakica kao Majkl Džekson (VIDEO)

Audicije za "Ja imam talenat" završene, uskoro kreće emitovanje

O tome kako će potrošiti nagradu od 100.000 evra, oboje su u intervjuu za Blic odgovorili kroz smeh.

- Još nisam odlučio. Ima vremena za to. Možda ću da kupim stan ili automobil, pomoći ću porodici. Sigurno ću pomoći Udruženju gluvih i nagluvih u Paraćinu, rekao Nenad.

Milica takođe planira da deo novca priloži u humanitarne svrhe i to tako što želi da pomogne bolesnoj deci o kojoj brinu kaluđerice iz manastira u selu blizu Paraćina.

Kako kažu, teško da će ih ova pobeda promeniti toliko da ne nastave svoj život koji su imali pre početka takmičenja. Ono što je sigurno je to da će posle pobede intenzivnije vežbati, posvetiti se još više plesu i uživati u tome što je javnost videla koliko vrede.



Pilerovi na konzervatorijumu


Pobednici prvog serijala šoua „Ja imam talenat“, Pilerovi podsetili su na svoju muziku učestvujući u revijalnom delu ovogodišnjeg finala. Danijel i Darko su svoje usavršavanje uspešno nastavili na konzervatorijumu u Beču. Na nastupu u šouu su svirali sami jer je njihova sestra Sandra ostala u glavnom gradu Austrije da bi im čuvala stan.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.