Danica Maksimović dobila otkaz putem SMS-a

Izvor: NaDlanu.com, 20.Sep.2011, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danica Maksimović dobila otkaz putem SMS-a

Taj surovi kapitalizam, izgleda da je svom snagom stigao i u Srbiju. Poslodavci neće više da objašnjavaju zaposlenima razloge otkaza, najnovija "moda" je uručivanje otkaza putem SMS poruke.

Glumica Danica Maksimović obelodanila je da je njena saradnja sa produkcijom emisije "Ja imam talenat" okončana putem jedne SMS poruke.Gostujući u emisiji "Otkopčano" Adriane Čortan, glumica je objasnila razloge za prestanak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << saradnje.- Nisam bila zadovoljna ponuđenim honorarom za nastavak saradnje. Srećom, uvek ima onih koji će prihvatiti takav posao i za manje novca - rekla je Maksimovićeva, aludirajući na to što ju je u emisiji naslednica manje poznatija koleginica.- Kada sam iznela svoje uslove, putem SMS-a su me obavestili da prekidaju saradnju. Neka im služi na čast - rekla je glumica koja veoma uspešno učestvovala u serijalu "Ja imam talenat".

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.