Jatove karte na sniženju do kraja januara

Izvor: Blic, 23.Jan.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jatove" karte na sniženju do kraja januara

Putnici "Jat ervejza" mogu do kraja januara da kupe aviokarte po nižim cenama, za putovanja od 1. februara i povratkom u Beograd najkasnije do 1. jula.

Srpski avioprevoznik tokom prve promotivne akcije u 2012. pruža mogućnost da se za samo 99 evra stigne do Beča ili po cenama od 103 evra do Soluna, Diseldorfa, Štutgarta, Podgorice, Tivta, Sarajeva, Skoplja, Ohrida, Dubrovnika i Istanbula.

Povratne karte koje se kreću od 133 evra važe za putovanja do Atine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rima, Milana, Ciriha, Berlina, Frankfurta, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga i Brisela, a po ceni od 163 evra putnici Jata mogu stići do Pariza, Londona i Amsterdama.

Povratno putovanje iz gradova u regionu Podgorice, Sarajeva i Skoplja prema destinacijama u Evropi može se ostvariti za 203 evra.

Promotivna akcija ne uključuje putovanja u vreme uskršnjih praznika, kao i povratne letove iz Evrope od 20. juna.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim usluge izdavanja karte.

Do jeftinijih karata može se doći pozivanjem "Jatovog" kol centar 0800 111 528, koji je besplatan za pozive iz Srbije, telefona + 381 00 3112 123 za pozive iz inostranstva ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore.

"Jat ervejz" pruža mogućnost plaćanja aviokarata putem mobilnog telefona.

Karte se mogu kupiti i preko sajta www.jat.com, u svim "Jatovim" predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju "Jatovih" karata, saopštio je "Jat ervejz".

Povezane vesti: Aviokarte "Jata" na sniženju do 15. decembra Niže cene "Jatovih" karata do 5. septembra Jeftinije karte "Jat ervejza" do 14. jula Promotivne cene karata "Jata"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jatove karte na sniženju do kraja januara

Izvor: Mondo, 23.Jan.2012

Putnici "Jat ervejza" mogu do kraja januara da kupe aviokarte po nižim cenama, za putovanja od 1. februara i povratkom u Beograd najkasnije do 1. jula.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.