„Jat“ od nedelje na zimskom redu letenja

Izvor: Dzungla.org, 30.Okt.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Jat“ od nedelje na zimskom redu letenja

Kompanija 'Jat ervejz' (Jat Airways) prelazi od nedelje 30. oktobra na zimski red letenja, koji će trajati do 24. marta, i u tom periodu će iz Beograda leteti ka 29 evromediteranskih gradova.

Srpski nacionalni avioprevoznik u toku zimske sezone obavlja saobraćaj sa 141 letom nedeljno, a u ponudi je i 60 letova sedmično, koje se organizuju u saradnji sa kod-šer partnerima.
Tokom zimskog reda letenja najfrekventnije su linije za Amsterdam, Frankfurt, Beč, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgoricu i Tivat, na kojima avioni nacionalnog avioprevoznika lete najmanje jednom dnevno.
Na liniji za Atinu predviđeno je šest letova nedeljno, a pet za Dizeldorf i Rim. Četiri puta nedeljno 'Jat' leti za Kopenhagen, Istanbul i Milano. Tri puta nedeljno leti se za Štutgart, Berlin i Brisel. Za Tel Aviv, Stokholm, Geteborg, Solun i Larnaku Jat leti dva puta nedeljno, a za Monastir jednom sedmično.
U saradnji sa sedam nacionalnih aviokompanija, na bazi komercijalnih ugovora o zajedničkom korišćenju linija, putnici iz Srbije mogu da putuju ka sedam evropskih destinacija, saopštio je 'Jat'.
'Adria ervejzom' osam puta nedeljno do Ljubljane, 'Taromom' šest puta nedeljno za Bukurešt i LOT-om tri puta nedeljno za Varšavu . 'Jat' u saradnji sa 'Ostrijan erlajnzom' (Austrian Airlines) nudi 23 leta nedeljno do Beča, a sa 'Alitaliom' šest letova nedeljno za Rim, dok je sa 'Aeroflotom' omogućen još jedan dnevni let za Moskvu, kao i sa 'Er Fransom' (Air France) za Pariz.
Do svih gradova u Evropi ka kojima 'Jat' ne leti direktno, može se stići u kombinaciji sa drugim avioprevoziocima - 'Alitaliom', 'Ostrijan erlajnzom', 'Britiš Midlendom', 'Britiš ervejzom', 'Aeroflotom', 'Er Berlinom' i 'Finerom'.
Putnicima za Australiju, Novi Zeland, Bliski i Daleki istok i Indiju, 'Jat ervejz' nudi najpovoljnije veze u saradnji sa 'Emirejtsom', 'Etihadom', 'Singapur erlajnzom' i 'SriLankan erlajnzom', preko više evropskih gradova. Do Pekinga i Šangaja može se stići 'Aeroflotom' preko Moskve i 'Er Čajnom' iz gradova u Evropi.
Veze za Severnu i Južnu Ameriku omogućene su u saradnji sa kompanijom 'Alitalia' preko Milana i Rima, 'Er Fransom' preko Pariza, LOT-om preko Varšave, kompanijama 'Virdžin Atlantik' (Virgin Atlantic) i 'British ervejz' preko Londona, KLM-om preko Amsterdama, 'Ostrijan erlajnzom' preko Beča kao i 'Er Berlinom' preko aerodroma u Nemačkoj.
U Afriku putnici mogu putovati iz Beograda kombinovanim letovima 'Jat ervejza' i kompanijama 'Alitalia', 'Ostrijan', 'Emirejts' i 'Etiopian erlajnz'.
( Izvor: Mondo,Tanjug )
Pogledaj vesti o: JAT,   Moskva,   Pariz

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Jeftinije karte Jata od 1. do 14. novembra

Izvor: gDestinacija.com, 31.Okt.2011, 12:48

Od 1. do 14. novembra mogu da se kupe jeftinije povratne karte Jat Airwaysa za putovanja od 14. novembra ove do 15. marta naredne godine. Akcijom nije obuhvaćen period za putovanja od 16. decembra 2011. do 15. januara 2012, a u cenu su uračunate sve pripadajuće...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.