Zoran Lutovac kandidat za predsednika Demokratske stranke

Izvor: Beta, 02.Maj.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Lutovac kandidat za predsednika Demokratske stranke

Funkcioner Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac potvrdio je danas Beti da će se kandidovati za predsednika stranke na unutarstranačkim izborima.Lutovac je kazao da će potpredsednički kandidati u njegovom timu biti predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, odbornica DS u Vršcu Dragana Rakić, poslanik Dejan Nikolić, vršilac dužnosti predsednika beogradskog odbora DS Dragoslav Šumarac i poslanica Aleksandra Jerkov.DS će novog predsednika i rukovodstvo birati na Izbornoj skupštini 2. juna u Beogradu.Funkcioner DS Igor Salak izjavio je juče da je zvanično potpisao nameru o kandidovanju za predsednika Pokrajinskog odbora DS i tako postao prvi kandidat na predstojećim unutarstranačkim izborimaDosadašnji predsednik DS Dragan Šutanovac podneo je ostavku nakon što stranka nije prešla cenzus na izborima za Skupštini grada Beograda.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBORI ZA PREDSEDNIKA DS: Zoran Lutovac kandidat za lidera demokrata

Izvor: Kurir, 02.Maj.2018

Funkcioner Demokratske stranke Zoran Lutovac potvrdio je da će se kandidovati za predsednika stranke na unutarstranačkim izborima.

Nastavak na Kurir...

Lutovac i zvanično kandidat za predsednika DS

Izvor: B92, 02.Maj.2018

Beograd -- Zoran Lutovac biće i zvanično kandidat za predsednika Demokratske stranke, rečeno je sajtu Danasa u toj stranci...Kako je rečeno za Danas, tim kandida za potpredsednike i potpredsednice na predstojećim unutarstranačkim izborima činiće predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, odbornica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.