Vučić: Zvali me stranci da podržim kandidata DOS

Izvor: B92, 05.Dec.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Zvali me stranci da podržim kandidata DOS

Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će biti sačuvana stabilnost Srbije i da će se boriti do pobede na predstojećim izborima.

"Ne znam da li će da postoji jedinstven dosovski kandidat ili neće. Mogu samo da garantujem da ćemo da se borimo. Verovatno je dosovski kandidat danas favorit, ali mi ćemo probati nešto da uradimo poslednjih mesec dana pre izbora", rekao je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je to rekao odgovarajući poslaniku LDP Čedomiru Jovanoviću na pitanje da li će Vučić biti predsednički kandidat i da li će uz predsedničke izbore na proleće iduće godine biti i poslanički.

"Dok bude volje naroda bićemo na tom mestu. Inače ćemo otići na isti način kao Bojko Borisov i Mateo Renci. Mi radimo šta mislimo da je najbolje, na narodu je da to proceni", rekao je Vučić.

Premijer je kazao i da su ga "zvali" da podrži jednog "dosovskog kandidata", ali da on neće da podrži kandidata kojeg "vi podržavate po kafanama jer mislim na Srbiju".

On je dodao i da su ga "zvali stranci da ga podrži", ali da on to neće učiniti.

"Ne brinite, vodićemo računa da očuvamo političku stabilnost ovde, a građani Srbije sigurno imaju konačno reć", rekao je premijer i lider vladajuće SNS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Zvali me stranci da podržim DOS-ovskog kandidata

Izvor: Beta, 05.Dec.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti sačuvana stabilnost Srbije i da će se boriti do pobede na predstojećim izborima."Ne znam da li će da postoji jedinstven DOS-ovski kandidat ili neće. Mogu samo da garantujem da ćemo da se borimo. Verovatno je DOS-osvki kandidat...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.