Uživo: Stranke otvaraju karte

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Stranke otvaraju karte

Beograd -- Dragan Đilas izajvio da bi DS ušla u novu Vladu u kojoj bi bile koalicija oko SPSa, LDPa i URS. Čedomir Jovanović za Tadića u drugom krugu. Podrška i od Dačića?

SNS će u skupštini imati 73 mandata, koalicija oko DS 68, SPS-PUPS-JS 45, LDP - 20, URS- 16.

Dragan Đilas kaže da će o formiranju Vlade DS konkretno razgovarati posle 2. kruga predsedničkih izbora u kojem se 20. maja bore Boris Tadić i Tomislav Nikolić. Dačić je spreman da prvo razgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa DS-om, ali ima i neke uslove. Pratite novi LiveBlog na B92.net.

Naš Live blog možete da pratite u punoj formi na našoj stranici Uživo. Ova strana naročito je pogodna ukoliko izbore pratite sa vašeg mobinog uređaja. I prvi postizborni pratimo zajedno tokom celog dana.

Kako su tekli izborni dan i relativno uzbudljiva noć pročitajte ovde.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.