Izvor: Piplmetar.rs, 16.Apr.2024, 04:30

U Hrvatskoj počela izborna tišina

FoNetdanas 00:22

Foto: Shutterstock

U Hrvatskoj u ponoći stupila na snagu dvodnevna izborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu 17. aprila, a traćaje do zatvaranja birališta u 19:00 časova.
Prema najavama medija, u Hrvatskoj će biti otvoreno više od 6.500 biračkih mesta, a prvi dan glasanja je u utorak u diplomatsko-konzularnim predstavništvima u inostranstvu, kao posebnoj izbornoj jedinici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Na ukupno 165 lista su 2.302 kandidata koji se nadmeću za 151 mandat u Hrvatskom saboru.
Sreda 17. april u Hrvatskoj će biti neradni dan.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Region



Naslovna strana
Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.
– Antonela Riha, novinarka



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Izborna tišina u Hrvatskoj – počelo glasanje u dijaspori, tri biračka mesta u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2024

U dijaspori koja daje tri zastupnička mesta u hrvatskom Saboru, glasa se danas i sutra, u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Hrvatske u svetu. U Srbiji su od 7 do 19 časova otvorena tri biračka mesta: u Beogradu se glasa u konzularnom odeljenju ambasade Hrvatske, a u Subotici u Generalnom konzulatu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.