Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2021, 23:55

Transfer zime u Segundi: Hese se vratio u rodni grad

Drugi mandat za ofanzivca u Las Palmasu gde će igrati do kraja sezone

Niko u Segundi nije doveo zvučnije pojačanje ove zime od Las Palmasa. Vratio se lokalni momak i drugi put u karijeri obući će dres kluba iz rodnog grada. Hesea Rodrigeza sutra očekuju lekarski pregledi, u sredu zvanično predstavljanje, ali to nije sprečilo ljude iz marketinga Las Palmasa da na društvenim mrežama objave povratak nekadašnje uzdanice Real Madrida.

Hese se vratio na Kanarska >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ostrva kao slobodan fudbaler, da pokuša da pomogne ekipi da se izbori za jednu od pozicija koje garantuju plej-of za Primeru. Od najbliže, šeste u ovom trenutku Las Palmas je udaljen pet bodova i ako bi 27-godišnjak uspeo da oživi karijeru i počeo da postiže golove, Pio Pio bi vrlo lako mogao u doigravanje.

Ohrabrujuće za navijače Las Palmasa deluje saznanje da je Hese od rastanka sa Pari Sen Žermenom šestog decembra dosta vremena i truda posvetio individualnom treningu kako bi naredni angažman dočekao spreman. Pripašće mu dres sa brojem devet koji je do isteka pozajmice nosio Pijetro Jemelo. Devetku je trebalo da ponese Rafa Muhika, ali kako je postalo jasno da Hese pristiže, znalo se ko ima prioritet.

Biće ovo drugi mandat za Španca u dresu Las Palmasa - prvi je odradio u sezoni 2015/16 kada je na 16 utakmica postigao tri gola uz jednu asistenciju. Poslednji pogodak postigao je novembra 2019. godine u dresu lisabonskog Sportinga, ali navijači se nadaju da će krilni fudbaler u svom gradu vrlo brzo ponovo proigrati.

Súper feliz de volver a casa???????? Vamos @UDLP_Oficial PIO PIO????????????

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.