Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp želi da sakuplja novac za republikance

Biznismen Donald Tramp izjavio je da će, ako postane predsednički kandidat Republikanske partije, skupiti novac za republikanske kandidate za Senat.

Tramp je rekao u Indijani da je takmičenje na republikanskim izborima za predsedničku nominaciju "gubljenje vremena" koje bi mogao bolje da provede sakupljajući novac za kampanju.

On je ranije često isticao da sam finansira svoju predsedničku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kampanju.

Iako Tramp nije organizovao tradicionalne akcije prikupljanja novca i nema finansijski tim koji bi obezbedio sredstva, na sajtu njegove kampanje nalazi se veliko, crveno dugme za "donacije".

Prema zvaničnim podacima, Tramp je prikupio više od 9,5 miliona dolara.

Trampov savetnik Pol Manafort najavio je na američkoj televiziji Si-Bi-Es (CBS) da će sledeće nedelje biti održani sastanci u okviru Trampove kampanje o saradnji s "liderima Republikanske partije i raznim odborima kako bi pomogli da se sakupi novac za njih".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tramp želi da sakuplja novac za republikance

Izvor: Blic, 01.Maj.2016

Biznismen Donald Tramp izjavio je da će, ako postane predsednički kandidat Republikanske partije, skupiti novac za republikanske kandidate za Senat...Tramp je rekao u Indijani da je takmičenje na republikanskim izborima za predsedničku nominaciju "gubljenje vremena" koje bi mogao bolje da provede...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.