Tači: Uskoro sastanak sa srpskim gradonačelnicima

Izvor: Press, 11.Dec.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Uskoro sastanak sa srpskim gradonačelnicima

"Očekujem da se u bliskoj budućnosti sastanem sa srpskim gradonacalncima i da razgovaramo o mogućnostima koje ima vlada Kosova da pomaže u značajnim projektima kako bi promenili na bolje stanje u tom delu Kosova i da promenimo život građana na bolje", kazao je Tači na današnjoj sednici vlade.
Premijer je, takođe, rekao da će kosovska vlada, ali i koalicioni partneri dati punu podršku izbornoj reformi kako bi bila okončana početkom naredne godine uz dobre i profesionalne pripreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> On je naveo da je potrebno da se izborna reforma završi pošetkom godine kako bi CIK imao prostor i vreme za organizovanje parlamentarnih izbora, a i da bi se obezbedilo međunarodno prisustvo na njima.
"Optimista sam da će se ovaj proces okončati na vreme i uz konsenzus političkog spektra", rekao je Tači.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.