Stiže novi League of Legends heroj – Senna

Izvor: ItRešenja.com, 18.Okt.2019, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže novi League of Legends heroj – Senna

Možda je Riot sionć najavio nekoliko novih igara, kao i novu seriju, ali svakako nije zanemario i onu najveću – League of Legends. Pored velikih promena na mapi, koje možete pronaći na ovom linku, Riot je predstavio novog support heroja, dobro poznatog svima koji prate Lore. Lucian je konačno oslobdio svoju ženu od Thresh-a, te će ona biti najnoviji heroj popularne mobe.

Kao što možemo videti u trejleru, Lucian je uspeo de se >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << izbori sa slobodu svoje žene. U istom trenutku saznajemo kakvo će oružje ona koristiti, što je čini prvim marsksman-support herojem u igri. Nju će svi igrači već 29. oktobra moći da isprobaju na PBU serverima, pre nego što bude prebačena na prave servere 10. novembra.

Kako vam se čini novi heroj i šta očekujete od nje?

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.