Stigli dodatni potpisi za Danicu Grujičić

Izvor: RTS, 19.Apr.2012, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli dodatni potpisi za Danicu Grujičić

U Republičku izbornu komisiju stigli nedostajući potpisi podrške za kandidaturu Danice Grujičić, kandidata Socijaldemokratskog saveza za predsednika države. Republička izborna komisija će danas utvrditi da li će ona biti poslednji utvrđeni kandidat za novog šefa države.

Socijaldemokratski savez dostavio je Republičkoj izbornoj komisiji nedostajuće potpise podrške za kandidaturu Danice Grujičić za predsednika države, a Republička izborna komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će danas utvrditi da li će ona biti poslednji utvrđeni kandidat za novog šefa države.

RIK je do sada potvrdio 11 kandidatura za predsednika države, a za potvrđivanje kandidature Danice Grujičić nedostajalo je 3.281 pravno valjan potpis građana.

Kako je rekao sekretar RIK-a Veljko Odalović, SDS je dostavila te potpise, a RIK će se o kandidaturi Grujičićeve izjasniti na sednici koja će biti održana kasnije u toku dana.

Pošto se RIK izjasni o kandidaturi Grujičićeve, biće poznat i konačan broj kandidata koji će učestvovati u trci za predsednika države.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.