Stanovnici Medijane ponovo glasaju

Izvor: NiskeVesti.rs, 07.Maj.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Medijane ponovo glasaju

Izbori za stanovnike Gradske opštine Medijana još nisu završeni.  Glasa se na 48 izbornih mesta. U Opštinskoj izbornoj komisiji kažu da su birališta otvorena na vreme, u sedam časova.

Birači glasaju za jednu od 13 izbornih lista. Ovo je četvrti put za dve nedelje da se glasa u opštini Medijana.
Podsetimo, Upravni sud je poništio rezultate opštinskih izbora u Medijani zbog štampanja skraćenog a ne punog >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << imena izborne liste “Ruska stranka – dr Miroslav Milosavljević”.
Pravo glasa ima 81.113 birača, a zbog zakonske rezerve otštampano je 187 listića više, kažu u OIK-u. Greška u nazivu liste je ispravljena i na listiću stoji puno ime “Ruska stranka – dr Miroslav Milosavljević”.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trećina žitelja Niša ponovo galasa

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2016

NIŠ – Na području opštine Medijana danas su ponovo otvorena biračka mesta, pošto su opštinski izbori u ovoj, najvećoj niškoj opštini poništeni odlukom Upravnog suda...Kao i na izborima održanim 24. aprila i ovog jutra bilo je kašnjenja,  doduše na samo dva biračka mesta...U  Opštinskoj...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.