Srpska lista: Hrabro ćemo se boriti da sačuvamo mir

Izvor: RTS, 28.Nov.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Hrabro ćemo se boriti da sačuvamo mir

Srpska lista je saopštila da je Centralna izborna komisija u Prištini objavila konačne rezultate i potvrdila ubedljivu pobedu Srpske liste. "Sa ponosom želimo da obavestimo naše građane da su svi mandati namenjeni Srbima u sigurnim rukama srpskog naroda", saopštila je Srpska lista.
Srpska lista je saopštila da je predizborna kampanja bila odraz života Srba i nealbanaca na Kosovu i Metohiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Protiv Srba i Srpske liste na ovim izborima delovali su vlast i opozicija u Prištini, neke međunarodne organizacije i ambasade, kvazianalitičari i tzv. nezavisni mediji i portali, ali i deo opozicije u Beogradu... a srpski narod i Srpska lista su uz sebe imali, kao i obično, našu državu i predsednika Aleksandra Vučića", navedeno je u saopštenju.
Srpska lista je navela da sledi težak period u kome će morati hrabro da se bore kako bi sačuvali mir i naš narod na Kosovu i Metohiji.
"Nastojaćemo da se uvek i na svakom mestu čuje naš glas i da se institucionalno izborima za prava koja nam pripadaju", poručeno je u saopštenju.
Dodaju da će se truditi da svoju reč održe, što očekuju i od svojih političkih protivnika.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpska lista: Srpski mandati u sigurnim rukama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2019

Svi mandati namenjeni Srbima u sigurnim su rukama srpskog naroda, oličenog u Srpskoj listi (SL), ocenila je SL povodom jučerašnje odluke Centralne izborne komisije da, posle skoro dva meseca, objavi konačne rezultate vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji...Ova kampanja, podseća SL,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.