Šokirani ste? Ne bi trebalo, za to ste glasali

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šokirani ste? Ne bi trebalo, za to ste glasali"

Bivši konkurent Donalda Trampa na izborima u Republikanskoj partiji Marko Rubio nije iznenađen načinom ponašanja američkog predsednika.
Foto:b92.net
On je istakao da ga ništa što radi ekscentrični milijarder u ulozi prvog čoveka SAD ne šokira, kao i da ne razume zašto je bilo ko šokiran.
“Amerikanci dobijaju ono za šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su glasali. Ništa od Trampa u Beloj kući nije različito od Trampa u kampanji, iako je drama koja nastaje oko njega nešto sa čime se nismo nikada suočili“, naveo je Rubio. 

Prema njegovim rečima, nema potrebe da Amerikanci budu šokirani bilo kojim Trampovim potezom. 

“Medijski izveštaji o slučaju Džejmsa Komija bi trebalo da podignu razna pitanja i zaslužuju odgovore. Šta je predsednik rekao? Da li zaista postoje nekakve beleške? Šta piše u njima? Zašto su napisane? Američka javnost zaslužuje odgovore i mislim da bi to bilo fer i prema predsedniku i prema Komiju, ali i prema državi“, istakao je Rubio.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.