Sasvim druga priča: Aerodrom Čenej da postane komercijalni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 15:57

"Sasvim druga priča": Aerodrom Čenej da postane komercijalni

Grupa građana "Sasvim druga priča - Novosađani" koja učestvuje na lokalnim izborima u Novom Sadu zalaže se da Aerodrom "Čenej" postane komercijalni aerodrom regionalnog značaja koji će služiti građanima, industriji, turizmu i privredi u Vojvodini, saopštila je ta grupa građana.

"Ako uz pomoć glasova Novosađana u narednom mandatu budemo imali odbornike učinićemo sve da se ova ideja pokrene u pravcu realizacije", ističe se u saopštenju.

Dodaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su nedavna istraživanja pokazala da više od 95 odsto Novosađana želi da Novi Sad dobije aerodrom i da se u bliskoj budućnosti sa njega uspostavi redovan saobraćaj niskobudžetnih kompanija, kao što je to slučaj u Nišu i Kraljevu.

"Jedini način da prestanemo da se borimo za Aerodrom Čenej pre kraja mandata je da avioni počnu da sleću u Novi Sad i da iz njega lete širom Evrope pre nego što istekne četvorogodišnji mandat", dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.