Izvor: Beta, 19.Nov.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Janković: Razgovori s Djilasom izgledaju jako ozbiljno

Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković ocenio je da odlično napreduje političko grupisanje za beogradske izbore, a da razgovori s bivšim gradonačelnikom Draganom Djilasom o saradnji izgledaju "jako ozbiljno", preneo je Blic od nedelje, 19. novembra."Razgovarali smo o saradnji, razgovaramo i dalje i ti razgovori izgledaju jako ozbiljno", reko je Janković u intervjuu za taj beogradski list.On je naveo i da odlično napreduje i politička saradnja - grupisanje za nastup na izborima."Oslobodićemo Beograda ove nepodnošljive vlasti, a onda i celu Srbiju", rekao je lider PSG-a. 
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Janković: Razgovori sa Đilasom izgledaju jako ozbiljno

Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2017

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković ocenio je da odlično napreduje političko grupisanje za beogradske izbore, a da razgovori s bivšim gradonačelnikom Draganom Đilasom o saradnji izgledaju "jako ozbiljno", piše Blic..."Razgovarali smo o saradnji, razgovaramo i dalje i ti razgovori izgledaju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.