Šarović: Nudim ideju i način borbe za normalnije društvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2020, 23:06

Šarović: Nudim ideju i način borbe za normalnije društvo

Donedavni zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović, koji je nakon neuspeha na izborima podneo ostavku na sve funkcije u stranci i potom je napustio, izjavio je da je u novoj političkoj organizaciji koju će formirati dobrodošao svako ko prepozna njegove ideje.

"Ko u idejama koje budem iznosio bude prepoznao nešto dobro taj će se priključiti. Niti ću nekog da vučem za rukav niti ću zvati. Nudim ideju i način borbe za bolji život i normalnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prosperitetnije društvo", izjavio je Šarović za zrenjaninsku KTV televiziju.

On je rekao da je prethodnih nekoliko godina došlo do distanciranja stranke od njega kao i obrnuto i da je bilo puno grešaka te da nije želeo da odustane od svog načina nastupanja u javnosti i po cenu da bude "skrajnut".

"Koliko je loše rađeno u protekle četiri godine govori činjenica da smo 2016. godine osvojili više od 300 hiljada glasova, a na poslednjim izborima 65 hiljada. To je 80 odsto biračkog tela izgubljenog. Ne pamtim sličan slučaj u istoriji srpskog parlamentarizma", kazao je Šarović, smatrajući za to najodgovornijim predsednika SRS Vojislava Šešelja.

Nakon ocena iznetih na njegov račun o tome da ne predstavlja dobro stranku, kaže da je došao red "i da je ne predstavlja više".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šarović: Nudim ideju i način borbe za normalnije društvo

Izvor: B92, 03.Avg.2020, 09:15

Beograd -- Donedavni zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović rekao je da je u novoj političkoj organizaciji koju će formirati dobrodošao svako ko prepozna njegove ideje...Šarović je nakon neuspeha na izborima podneo ostavku na sve funkcije u Srpskoj radikalnoj stranci i potom je napustio..."Ko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.