STIGLE PRETNJE NOVOM NAČELNIKU SREBRENICE: Pratićemo vas, pamet u glavu

Izvor: Telegraf.rs, 04.Okt.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLE PRETNJE NOVOM NAČELNIKU SREBRENICE: Pratićemo vas, pamet u glavu

Kandidatu srpskih stranka za načelnika Srebrenice Mladenu Grujičiću i njegovoj supruzi u ponedeljak uveče upućena preteća SMS poruka na privatni broj porodice Grujičić, javlja Radiotelevizija RS.

U policijskoj stanici Srebrenica toj televiziji je potvrđeno da je prijavljen slučaj pretnji putem poruke, prenose vesti-online.com.

- Pratićemo tebe i muža od danas još...imate pozdrav...pamet u glavu - piše u toj poruci.

Prethodno, Opštinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izborna komisija objavila je preliminarne rezultate za načelnika, koji se značajno razlikuju od onih objavljenih u nedelju uveče po kojima Grujičić ima čak 1.003 glasa manje nego što je ova komisija objavila.

Iz te komisije tvrde da je do razlike došlo zbog greške biračkih odbora, koji nisu pravilno popunili obrasce.

U SNSD-u i SDS-u upozoravaju da se u Srebrenici pokušavaju prekrojiti izborni rezultati i ističu da će tražiti ponovno brojanje i odgovornost članova komisije, bude li utvrdeno da su prekršili propise.

(Telegraf.rs / Izvor: vesti-online.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Srebrenica: I Duraković i Grujičić dobili prijeteće poruke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Okt.2016

Ćamil Duraković, načelnik Općine Srebrenica, dobio je prijeteće poruke na Facebooku. Nakon što je Mladenu Grujičiću i njegovoj supruzi sinoć upućena prijeteća SMS poruka na privatni broj porodice Grujičić, slično se dogodilo i Ćamilu Durakoviću, aktuelnom načelniku Općine Srebrenica. Duraković...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.