Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2020, 19:43

SSP Niš zahvaljuje na bojkotu izbora

NIŠ

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Nišu zahvaljuje svim građanima koji su u nedelju 21.6. rekli ne lažnim izborima i ostali kod kuće.

“Mnogo više od 55% Nišlija, koliko je saopštio režim, reklo je NE lažnim izborima, ucenama, pritiscima.

Pokazali smo da držimo reč i poštujemo Sporazum s narodom. Takođe, poručujemo da nema i ne može biti saradnje i ujedinjavanja sa onima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su prekršili svoju reč i Sporazum sa narodom i učestvovali na izborima. Pogazivši svoju reč i prekršivši bojkot, jasno su pokazali spremnost da aktuelnom režimu daju legitimitet i svesno ili ne, pomogli režimu da pokaže privid demokratije u zemlji.

Nastavićemo da se borimo i raskrinkavamo sve anomalije ovog sistema. Borićemo se da se što pre održe vanredni izbori na svim nivoima, a koji će se održati u normalnim uslovima”, navodi se u saopštenju .

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.