SRS predala izbornu listu za pokrajinske izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2020, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS predala izbornu listu za pokrajinske izbore

Srpska radikalna stranka saopštila je danas da je predala izbornu listu za poslanike u Skupštini AP Vojvodine. Radikali su izbornu listu, koju je potpisom podržalo 6.285 birača, predali u utorak, a lista nosi naziv "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka".

Nosilac liste je lider SRS, a u kampanju za pokrajinske izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radikali idu sa sloganom - "Dosledno".

Prvi na listi, Đurađ Jakšić rekao je da SRS zna šta su problemi i prioriteti u Vojvodini i da će se, ako im građani ukažu poverenje, svim raspoloživim sredstvima boriti za kvalitetniji život.

On je dodao da je na listi veliki broj novih, mladih i obrazovanih ljudi, koje žele da afirmišu "kroz nastupe u Skupštini AP Vojvodine i odgovorne pozicije u izvršnoj vlasti".

Jakšić je pozvao građane da izađu na izbore 26. aprila i svoje poverenje ukažu radikalima, koji ih, kako kaže, "nikada nisu izneverili".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali predali izbornu listu za pokrajinske izbore

Izvor: Beta, 11.Mar.2020

Srpska radikalna stranka (SRS) predala je izbornu listu sa 120 kandidata za poslanike u Skupštini Vojvodine koju je svojim potpima podržalo 6.285 birača, saopšteno je iz te stranke.SRS je navela da izborna lista nosi naziv "Dr Vojislav Šešelj - SRS" a nosilac liste je predsednik te stranke Vojislav...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.