SRPSKA LISTA OBJASNILA SVE: Rakić i Jevtić podsetili Lajčaka na mnoge neprihvatljive stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 16:17

SRPSKA LISTA OBJASNILA SVE: Rakić i Jevtić podsetili Lajčaka na mnoge neprihvatljive stvari

Glavne teme sastanka bile su nedavno održani parlamentarni izbori i nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i potpredsednik Dalibor Jevtić sastali su se sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Kako se navodi u saopštenju, glavne teme sastanka bile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nedavno održani parlamentarni izbori i nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Zvaničnici Srpske liste su naglasili da je veoma važno u što skorijem vremenu nastaviti sa dijalogom i ujedno iskoristili priliku da podsete specijalnog izaslanika na potpisane sporazume koji još uvek nisu sprovedeni od strane Prištine, a koji su od suštinske važnosti za siguran opstanak srpskog naroda na ovim prostorima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.