SPP: Dogovoren nastavak asfaltnih radova u Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 28.Maj.2020, 23:27

SPP: Dogovoren nastavak asfaltnih radova u Sandžaku

Na sastanku predsjednika Stranke pravde i pomirenja akademika Muamera Zukorlića sa predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i direktorom JP „Putevi Srbij“e Zoranom Drobnjakom, dogovoren je hitan nastavak radova na izgradnji puta Rasno-Tuzinje, kao i asfaltiranje određenog broje ulica u Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici, Prijepolju i Priboju, čime će se značajno umanjiti infrastrukturna zapostavljenost sandžačkog prostora. Ovo je jedan od doprinosa SPP-a građanima Sandžaka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << će se višestruko uvećati dobijanjem povjerenja građana na budućim izborima i preuzimanjem odgovornosti za vođenje gradske uprave Novi Pazar i općinskih uprava u drugim sandžačkim opštinama. Informativna služba The post SPP: Dogovoren nastavak asfaltnih radova u Sandžaku appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zukorlić: Dogovoreni infrastrukturni radovi u Sandžaku

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

Stranka pravde i pomirenja saopštila je večeras da je na sastanku predsednika stranke Muamera Zukorlića sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i direktorom JP „Putevi Srbije“ Zoranom Drobnjakom dogovoren hitan nastavak radova na izgradnji puta Rasno-Tuzinje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.