SNS: Izborna skupština 24. aprila

Izvor: RTS, 18.Apr.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Izborna skupština 24. aprila

SNS izabraće u subotu 24. aprila predsedništvo i glavni odbor te stranke, najavio je član pravnog tima SNS-a Nikola Selaković. Na izbornoj skupštini SNS-a prisustvovaće 3.200 delegata iz Srbije, kao i delegacije iz inostranstva.

Srpska napredna stranka izabraće u subotu 24. aprila predsedništvo i glavni odbor te stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavio je danas član pravnog tima SNS-a Nikola Selaković.

Selaković je na konferenciji za novinare rekao da će na izbornoj skupštini SNS-a prisustvovati 3.200 delegata iz Srbije, kao i delegacije iz inostranstva, Rusije, Mađarske, Grčke, Italije, Bugarske i drugih zemalja.

"SNS će pokazati da predstavlja jasnu i nedvosmislenu alternativu režimu, da poseduje program za zaustavljanje krize i izlazak iz katastrofalne ekonomske situacije", rekao je Selaković.

Selaković je dodao da će SNS na izbornoj skupštini pokazati da je za kratko vreme uspela da stekne podršku velikog broja građana, kao i partnera iz sveta.

Član pravnog tima SNS-a Marko Đurić kritikovao je Vladu Srbije zbog kašnjenja u raspisivanju konkursa za izbor pomoćnika ministara, načelnika uprava i direktora republičkih zavoda, ocenivši da je time pokazala spremnost da prekrši zakon.

Đurić je rekao da je rok za raspisivanje konkursa istekao 16. aprila i dodao da je depolitizacija državne uprave nužan korak ne samo za razvoj, nego i ka evropskim integracijama.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.