Đukić Dejanović: Izbore ćemo raspisati 11. marta

Izvor: Blic, 23.Jan.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Izbore ćemo raspisati 11. marta

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila da će parlamentarni i lokalni izbori biti raspisani 11. marta, kada ističe poslednji rok za start izbornih procesa.

"Iz ekonomskih razloga, predsednik Boris Tadić raspisaće parlamentarne, a ja lokalne izbore istog dana", rekla je Dejanovićeva za "Večernje novosti":.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njenim rečima, gotovo je izvesno da će datum njihovog održavanja biti 6. maj, tako da će kampanja trajati nešto kraće od dva meseca.

Dejanovićeva je istakla da se pregovori u vladajućoj koaliciji oko ovog pitanja privode kraju, a da je načelni dogovor da se sve tempira za poslednji dan, kako bi aktuelna vlast u punoj meri izgurala četvorogodišnji mandat i završila započete poslove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na glasanje 6. maja

Izvor: Mondo, 23.Jan.2012

Lokalni i parlamentarni izbori biće raspisani 11. marta i "gotovo je izvesno" da će datum njihovog održavanja biti 6. maj, rekla je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović.

Nastavak na Mondo...

Na glasanje 6. maja

Izvor: 025info.rs, 23.Jan.2012

Lokalni i parlamentarni izbori biće raspisani 11. marta i "gotovo je izvesno" da će datum njihovog održavanja biti 6. maj, rekla je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović. "Iz ekonomskih razloga, predsednik B

Nastavak na 025info.rs...

Dejanović: Izbori u Srbiji biće raspisani 11. marta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila da će parlamentarni i lokalni izbori biti raspisani 11. marta, kada ističe poslednji rok za start izbornih procesa. "Iz ekonomskih razloga, predsednik Boris Tadić raspisaće parlamentarne, a ja lokalne izbore istog dana", rekla je Dejanovićeva...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Izbori će biti raspisani 11. marta

Izvor: Šumadija Press, 23.Jan.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila da će parlamentarni i lokalni izbori biti raspisani 11. marta.

Nastavak na Šumadija Press...

Dejanović: Izbore ćemo raspisati 11. marta

Izvor: Studio B, 23.Jan.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila da će parlamentarni i lokalni izbori biti raspisani 11. marta, kada ističe poslednji rok za start izbornih procesa..."Iz ekonomskih razloga, predsednik Boris Tadić raspisaće parlamentarne, a ja lokalne izbore istog dana", rekla je...

Nastavak na Studio B...

NAROD ĆE GLASATI ZA SVOJ STOMAK!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2012, 08:12

BEOGRAD - Ljudima je dosta politike! Parlamentarni izbori biće raspisani 11. marta, najavila je predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović i dodala da je najverovatnije da će građani ići na birališta 6. maja, na Đurđevdan...BEOGRAD - Ljudima je dosta politike!..Parlamentarni izbori biće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.