RIK dodelio madat novom poslaniku LDP-a Bojanu Đuriću

Izvor: Blic, 29.Nov.2010, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK dodelio madat novom poslaniku LDP-a Bojanu Đuriću

BEOGRAD - Republička izborna komisija dodelila je večeras mandat Bojanu Đuriću, novom poslaniku Liberalno demokratske partije (LDP) u Skupštini Srbije.

Đurić će u parlamentu zameniti Slobodana Maraša koji je prošle nedelje LDP-u vratio poslanički mandat i učlanio se u G17 plus, stranku koja je deo Ujedinjenih regiona Srbije.

Bojan Đurić je član Političkog saveta LDP-a, a radio je kao savetnik poslaničkog kluba te stranke u parlamentu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojan Đurić novi poslanik LDP-a

Izvor: NaDlanu.com, 29.Nov.2010

BEOGRAD, 29. novembra 2010. (Beta) - Republička izborna komisija dodelila je u ponedeljak uveče mandat Bojanu Đuriću, novom poslaniku Liberalno demokratske partije (LDP) u Skupštini Srbije. Đurić će u parlamentu zameniti Slobodana Maraša koji je prošle nedelje LDP-u vratio poslanički mandat...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đurić umesto Maraša

Izvor: Danas, 30.Nov.2010, 19:14

Bojan Đurić, dosadašnji savetnik poslaničkog kluba LDP u Skupštini Srbije, novi je poslanik ove stranke, umesto Slobodana Maraša koji je pre nedelju dana podneo ostavku i vratio mandat, a potom saopštio da prelazi u G17 plus.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.