Izvor: Radio 021, 09.Jun.2020, 08:37

Proglašena izborna lista Dosta je bilo za izbore u Novom Sadu

Gradska izborna komisija proglasila je još dve izborne liste za predstojeće izbore u Novom Sadu.

U pitanju su izborne liste "Suverenisti", koju je podneo Dosta je bilo, i "Zdrava strana grada" iza koje stoji koalicija "Zdrava Srbija - Narodni slobodarski pokret".

Za Dosta je bilo i njihovu listu glasaće se pod rednim brojem 13, dok će ime "Zdrave strane grada" biti napisano pored broja 14.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "suverenističkoj" listi nalazi se 26 kandidata za odbornike. Nosilac liste je Aleksandar Bujić.

"Dosta je bilo" ostvario je uspeh na izborima u Novom Sadu 2016. godine, a u prethodne četiri godine članovi ove odborničke grupe bili su među najaktivnijim u gradskom parlamentu.

Ove godine za podnošenje liste čekao se poslednji trenutak, jer je bio dat rok opoziciji da odustane od učešća na izborima i da se ponovo uključi u bojkot. Kako se to nije dogodilo, i DJB je odlučio da učestvuje na izborima.

Nosilac liste "Zdrava strana grada" je novinar Slobodan Jovanović iz Narodnog slobodarskog pokreta. Na ovoj listi se takođe nalazi 26 kandidata za odbornike.

Izbori za odbornike u Novom Sadu održaće se 21. juna, a sve izborne liste možete da pogledate OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.