Izvor: Njuz.net, 04.Mar.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici u panici da se ne raspusti skupštinski restoran

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 4. mart 2016, (Njuz) – Svih 250 narodnih poslanika tokom čitavog jučerašnjeg dana bili su u panici jer je neko pustio vest da će, pored raspuštanja Skupštine, doći i do raspuštanja skupštinskog restorana, saznaje Njuz.
Ova vest je za kratko vreme ujedinila poslanike bez obzira na stranačku pripadnost, koji su složni u oceni da je skupštinski restoran jedan od temelja demokratije i slobode, te da bi njegovo raspuštanje bio udarac i na samu državu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Izbori će se održati 24. aprila, nakon njih treba da prođe još neko vreme nakon toga do prve sednice, pa recite vi meni gde ja onda da jedem naredna dva meseca – rezignirano se pita jedan poslanik vladajuće koalicije.
Njegov kolega iz Demokratske stranke koji je tražio da ostane anoniman kaže da je jako teško nakon višemesečnog boravka u skupštinskom restoranu navići se na ostala mesta.
– Juče sam sa drugarom u gradu naručio pljeskavicu i mahinalno sam izvadio 20 dinara da platim, ali se ispostavilo da je pljeskavica 200 dinara. 200 dinara, pa da li su oni normalni, ko može to da plati – pita se ovaj poslanik.
Poslanike je na kraju dana ipak umirila vest da ne samo da neće doći do raspuštanja restorana, već će u narednom periodu, zbog neplaniranih troškova koje će svi političari imati tokom predizborne kampanje, meni u skupštinskom restoranu biti umanjen za 20 odsto.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.